Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 502g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 141g1242kcal0g0g140.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 815g2797kcal83.1g570.7g9.8g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g8079kcal166.2g1141.4g300.6g57g
Valittu annoskoko1470g4040kcal83.1g570.7g150.3g28.5g
Annoskoko puolitettuna735g2020kcal41.6g285.4g75.2g14.3g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198