Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g420kcal12.5g85.6g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1212kcal25g171.2g45.2g8.6g
Valittu annoskoko221g606kcal12.5g85.6g22.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna110g303kcal6.3g42.8g11.3g2.2g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198