Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 903g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g23g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 253g2236kcal0g0g252.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1468g5035kcal149.5g1027.2g17.6g51.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g14543kcal299g2054.4g541g102.8g
Valittu annoskoko2646g7271kcal149.5g1027.2g270.5g51.4g
Annoskoko puolitettuna1323g3636kcal74.8g513.6g135.3g25.7g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198