Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.1g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1616kcal33.2g228.2g60.2g11.4g
Valittu annoskoko294g808kcal16.6g114.1g30.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna147g404kcal8.3g57.1g15.1g2.9g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198