Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1003g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 281g2485kcal0g0g281g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1631g5595kcal166.2g1141.4g19.6g57.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g16158kcal332.4g2282.8g601.2g114.2g
Valittu annoskoko2940g8079kcal166.2g1141.4g300.6g57.1g
Annoskoko puolitettuna1470g4040kcal83.1g570.7g150.3g28.6g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198