Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 204g699kcal20.8g142.7g2.4g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g2020kcal41.6g285.4g75g14.2g
Valittu annoskoko367g1010kcal20.8g142.7g37.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna184g505kcal10.4g71.4g18.8g3.6g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198