Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 42g373kcal0g0g42.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g839kcal24.9g171.2g2.9g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g2424kcal49.8g342.4g90g17.2g
Valittu annoskoko441g1212kcal24.9g171.2g45g8.6g
Annoskoko puolitettuna221g606kcal12.5g85.6g22.5g4.3g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198