Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 56g497kcal0g0g56.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.3g3.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g3232kcal66.4g456.6g120.2g22.8g
Valittu annoskoko588g1616kcal33.2g228.3g60.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna294g808kcal16.6g114.2g30.1g5.7g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198