Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g559kcal0g0g63.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 367g1259kcal37.4g256.8g4.4g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g3636kcal74.8g513.6g135.2g25.6g
Valittu annoskoko662g1818kcal37.4g256.8g67.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna331g909kcal18.7g128.4g33.8g6.4g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198