Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 408g1399kcal41.5g285.3g4.9g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g4040kcal83g570.6g150.2g28.6g
Valittu annoskoko735g2020kcal41.5g285.3g75.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna368g1010kcal20.8g142.7g37.6g7.2g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198