Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 84g745kcal0g0g84.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 489g1678kcal49.8g342.4g5.9g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g4848kcal99.6g684.8g180.4g34.2g
Valittu annoskoko882g2424kcal49.8g342.4g90.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna441g1212kcal24.9g171.2g45.1g8.6g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198