Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 535g1184kcal93.5g0g90.9g0g
Vehnälese, Liperin mylly134g191kcal20g12g7.3g73.5g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä341g375kcal26.6g61.3g1.7g27.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl27g222kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2512g4571kcal335.4g148g298.4g201.6g
Valittu annoskoko1256g2286kcal167.7g74g149.2g100.8g
Annoskoko puolitettuna628g1143kcal83.9g37g74.6g50.4g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540