Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 601g1332kcal105.2g0g102.2g0g
Vehnälese, Liperin mylly150g215kcal22.5g13.5g8.3g82.7g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä383g422kcal29.9g69g1.9g30.7g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl30g250kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g5143kcal377.2g166.4g335.8g226.8g
Valittu annoskoko1413g2571kcal188.6g83.2g167.9g113.4g
Annoskoko puolitettuna707g1286kcal94.3g41.6g84g56.7g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540