Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly17g24kcal2.5g1.5g0.9g9.2g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä43g47kcal3.3g7.7g0.2g3.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl3.3g28kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g571kcal41.8g18.6g37.2g25.2g
Valittu annoskoko157g286kcal20.9g9.3g18.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna79g143kcal10.5g4.7g9.3g6.3g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.8g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540