Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 668g1479kcal116.9g0g113.6g0g
Vehnälese, Liperin mylly167g239kcal25.1g15g9.2g91.9g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä426g469kcal33.2g76.7g2.1g34.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl33g277kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g5714kcal419.2g185g373g252g
Valittu annoskoko1570g2857kcal209.6g92.5g186.5g126g
Annoskoko puolitettuna785g1429kcal104.8g46.3g93.3g63g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540