Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Vehnälese, Liperin mylly200g286kcal30g18g11g110g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä510g561kcal39.8g91.8g2.6g40.8g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl40g332kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g6842kcal502g221.6g446.8g301.6g
Valittu annoskoko1880g3421kcal251g110.8g223.4g150.8g
Annoskoko puolitettuna940g1711kcal125.5g55.4g111.7g75.4g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540