Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 134g296kcal23.4g0g22.7g0g
Vehnälese, Liperin mylly33g48kcal5g3g1.8g18.4g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä85g94kcal6.6g15.3g0.4g6.8g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl6.7g56kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g1143kcal83.8g37g74.4g50.4g
Valittu annoskoko314g572kcal41.9g18.5g37.2g25.2g
Annoskoko puolitettuna157g286kcal21g9.3g18.6g12.6g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.8g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540