Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Vehnälese, Liperin mylly50g72kcal7.5g4.5g2.8g27.5g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä128g140kcal9.9g23g0.6g10.2g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl10g83kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g1711kcal125.4g55.4g111.8g75.4g
Valittu annoskoko470g855kcal62.7g27.7g55.9g37.7g
Annoskoko puolitettuna235g428kcal31.4g13.9g28g18.9g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540