Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 267g592kcal46.8g0g45.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly67g96kcal10g6g3.7g36.7g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä170g187kcal13.3g30.7g0.9g13.6g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl13g111kcal0g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g2286kcal167.8g74g149.4g100.6g
Valittu annoskoko628g1143kcal83.9g37g74.7g50.3g
Annoskoko puolitettuna314g571kcal42g18.5g37.4g25.2g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540