Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 334g740kcal58.5g0g56.8g0g
Vehnälese, Liperin mylly84g119kcal12.5g7.5g4.6g45.9g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä213g234kcal16.6g38.3g1.1g17g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl17g139kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g2857kcal209.6g92.4g186.6g125.8g
Valittu annoskoko785g1429kcal104.8g46.2g93.3g62.9g
Annoskoko puolitettuna393g714kcal52.4g23.1g46.7g31.5g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540