Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 401g888kcal70.1g0g68.1g0g
Vehnälese, Liperin mylly100g143kcal15g9g5.5g55.1g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä256g281kcal19.9g46g1.3g20.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl20g166kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1884g3429kcal251.4g111g223.6g151g
Valittu annoskoko942g1714kcal125.7g55.5g111.8g75.5g
Annoskoko puolitettuna471g857kcal62.9g27.8g55.9g37.8g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540