Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt751g345kcal24g36g11.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Tonnikala öljyssä 225g427kcal61.1g0g20.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g150g105kcal16.5g3.8g2.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli150g450kcal5.4g6.3g45g0g
Tilli tuore3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3588g5072kcal295.6g375g258.4g13.8g
Valittu annoskoko1794g2536kcal147.8g187.5g129.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna897g1268kcal73.9g93.8g64.6g3.5g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689