Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Tonnikala öljyssä 300g569kcal81.4g0g27g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g200g140kcal22g5g3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli200g600kcal7.2g8.4g60g0g
Tilli tuore4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g6757kcal393.6g499.2g344.2g18.4g
Valittu annoskoko2390g3378kcal196.8g249.6g172.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna1195g1689kcal98.4g124.8g86.1g4.6g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689