Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1126g518kcal36g54g16.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.8g0g
Tonnikala öljyssä 338g641kcal91.6g0g30.4g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g225g158kcal24.8g5.6g3.4g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli225g676kcal8.1g9.5g67.6g0g
Tilli tuore4.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.8g204.9g3.5g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5382g7608kcal443.2g562g387.8g20.6g
Valittu annoskoko2691g3804kcal221.6g281g193.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna1346g1902kcal110.8g140.5g97g5.2g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689