Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Tonnikala öljyssä 38g71kcal10.2g0g3.4g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g25g18kcal2.8g0.6g0.4g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli25g75kcal0.9g1.1g7.5g0g
Tilli tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g845kcal49.4g62.6g43.4g2.2g
Valittu annoskoko299g423kcal24.7g31.3g21.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna150g211kcal12.4g15.7g10.9g0.6g
Arvot/100g100g141kcal8.3g10.5g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689