Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1251g576kcal40g60.1g18.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.8g6.8g37.5g0g
Tonnikala öljyssä 375g712kcal101.8g0g33.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g250g175kcal27.5g6.3g3.8g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli250g751kcal9g10.5g75.1g0g
Tilli tuore5g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1116kcal33.1g227.7g3.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5980g8453kcal492.4g625.2g430.8g23g
Valittu annoskoko2990g4227kcal246.2g312.6g215.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna1495g2113kcal123.1g156.3g107.7g5.8g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689