Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Tonnikala öljyssä 75g142kcal20.3g0g6.7g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g50g35kcal5.5g1.2g0.7g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli50g150kcal1.8g2.1g15g0g
Tilli tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g1689kcal98g124.4g85.8g4.6g
Valittu annoskoko598g845kcal49g62.2g42.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna299g422kcal24.5g31.1g21.5g1.2g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689