Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Tonnikala öljyssä 75g143kcal20.4g0g6.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g50g35kcal5.5g1.3g0.8g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli50g150kcal1.8g2.1g15g0g
Tilli tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1196g1691kcal98.6g125.2g86.4g4.6g
Valittu annoskoko598g845kcal49.3g62.6g43.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna299g423kcal24.7g31.3g21.6g1.2g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689