Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt375g173kcal12g18g5.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.5g0g10.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g75g53kcal8.3g1.9g1.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli75g225kcal2.7g3.2g22.5g0g
Tilli tuore1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1794g2536kcal147.8g187.4g129.2g6.8g
Valittu annoskoko897g1268kcal73.9g93.7g64.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna449g634kcal37g46.9g32.3g1.7g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689