Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g250g118kcal3.5g18.7g1g12.5g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras110g385kcal14g76.5g2.2g4.4g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1462kcal35g302.8g6.4g33.8g
Valittu annoskoko1420g731kcal17.5g151.4g3.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna710g365kcal8.8g75.7g1.6g8.5g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000