Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g500g235kcal7g37.5g2g25g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras220g770kcal27.9g152.9g4.4g8.8g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g2923kcal69.8g605.6g12.8g67.6g
Valittu annoskoko2840g1462kcal34.9g302.8g6.4g33.8g
Annoskoko puolitettuna1420g731kcal17.5g151.4g3.2g16.9g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000