Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g700g329kcal9.8g52.5g2.8g35g
Sokeri 158g639kcal0g157.3g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras308g1078kcal39.1g214.1g6.2g12.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g4093kcal97.8g847.8g18g94.6g
Valittu annoskoko3976g2046kcal48.9g423.9g9g47.3g
Annoskoko puolitettuna1988g1023kcal24.5g212g4.5g23.7g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000