Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g800g376kcal11.2g60g3.2g40g
Sokeri 180g731kcal0g179.8g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras352g1232kcal44.7g244.6g7g14.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g4677kcal111.8g968.8g20.4g108.2g
Valittu annoskoko4544g2339kcal55.9g484.4g10.2g54.1g
Annoskoko puolitettuna2272g1169kcal28g242.2g5.1g27.1g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000