Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g125g59kcal1.7g9.4g0.5g6.2g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras55g193kcal7g38.2g1.1g2.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g731kcal17.4g151.4g3.2g16.8g
Valittu annoskoko710g365kcal8.7g75.7g1.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna355g183kcal4.4g37.9g0.8g4.2g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000