Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)1050g1365kcal220.5g5.3g52.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g350g452kcal14.7g17.8g35g0g
Juustoraaste emmental punaleima438g1706kcal126.9g0g131.2g0g
Tilli, tuore 131g39kcal4.8g1.2g1g2.8g
Ruohosipuli 53g12kcal0.7g0.9g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g7169kcal735.8g52.6g440.2g9.2g
Valittu annoskoko2058g3584kcal367.9g26.3g220.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna1029g1792kcal184g13.2g110.1g2.3g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096