Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)1200g1560kcal252g6g60g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g400g516kcal16.8g20.4g40g0g
Juustoraaste emmental punaleima500g1950kcal145g0g150g0g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.3g1.2g3.1g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g8193kcal840.8g60g503.4g10g
Valittu annoskoko2352g4096kcal420.4g30g251.7g5g
Annoskoko puolitettuna1176g2048kcal210.2g15g125.9g2.5g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096