Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)1350g1755kcal283.5g6.8g67.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g450g581kcal18.9g22.9g45g0g
Juustoraaste emmental punaleima563g2194kcal163.1g0g168.7g0g
Tilli, tuore 169g51kcal6.2g1.5g1.3g3.5g
Ruohosipuli 68g15kcal0.9g1.1g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g9217kcal945.8g67.4g566g11.4g
Valittu annoskoko2646g4608kcal472.9g33.7g283g5.7g
Annoskoko puolitettuna1323g2304kcal236.5g16.9g141.5g2.9g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096