Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)150g195kcal31.5g0.8g7.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g50g65kcal2.1g2.5g5g0g
Juustoraaste emmental punaleima63g244kcal18.1g0g18.7g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1024kcal105g7.6g62.6g1.4g
Valittu annoskoko294g512kcal52.5g3.8g31.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna147g256kcal26.3g1.9g15.7g0.4g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096