Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)1500g1950kcal315g7.5g75g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g500g645kcal21g25.5g50g0g
Juustoraaste emmental punaleima625g2438kcal181.2g0g187.5g0g
Tilli, tuore 188g56kcal6.9g1.7g1.5g3.9g
Ruohosipuli 75g17kcal1g1.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g10241kcal1051g75.2g629g12.8g
Valittu annoskoko2940g5121kcal525.5g37.6g314.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna1470g2560kcal262.8g18.8g157.3g3.2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096