Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)300g390kcal63g1.5g15g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g100g129kcal4.2g5.1g10g0g
Juustoraaste emmental punaleima125g488kcal36.2g0g37.5g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2048kcal210.2g15g125.8g2.6g
Valittu annoskoko588g1024kcal105.1g7.5g62.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna294g512kcal52.6g3.8g31.5g0.7g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096