Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 750g607kcal11.8g126.2g0.4g22.5g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g300g510kcal4.8g6.3g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2599kcal66.4g304.4g107g72g
Valittu annoskoko1650g1299kcal33.2g152.2g53.5g36g
Annoskoko puolitettuna825g650kcal16.6g76.1g26.8g18g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462