Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1000g809kcal15.7g168.3g0.5g30g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g400g680kcal6.4g8.4g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g3465kcal88.4g405.8g142.6g96g
Valittu annoskoko2200g1732kcal44.2g202.9g71.3g48g
Annoskoko puolitettuna1100g866kcal22.1g101.5g35.7g24g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462