Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 125g101kcal2g21g0.1g3.8g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g50g85kcal0.8g1.1g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g433kcal11.2g50.8g18g12.2g
Valittu annoskoko275g217kcal5.6g25.4g9g6.1g
Annoskoko puolitettuna138g108kcal2.8g12.7g4.5g3.1g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462