Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1250g1012kcal19.6g210.4g0.6g37.5g
Paprika, punainen500g129kcal4.5g23g2g10g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g500g850kcal8g10.5g85g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5500g4331kcal110.4g507.4g178.2g120g
Valittu annoskoko2750g2166kcal55.2g253.7g89.1g60g
Annoskoko puolitettuna1375g1083kcal27.6g126.9g44.6g30g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462