Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 250g202kcal3.9g42.1g0.1g7.5g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g100g170kcal1.6g2.1g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g866kcal22g101.6g35.6g24g
Valittu annoskoko550g433kcal11g50.8g17.8g12g
Annoskoko puolitettuna275g217kcal5.5g25.4g8.9g6g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462