Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 375g304kcal5.9g63.1g0.2g11.3g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g150g255kcal2.4g3.2g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1299kcal33.2g152.2g53.6g36.2g
Valittu annoskoko825g650kcal16.6g76.1g26.8g18.1g
Annoskoko puolitettuna413g325kcal8.3g38.1g13.4g9.1g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462