Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g313g844kcal54.7g0g68.8g0g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g44g32kcal2g5.6g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g23g70kcal3.8g12.1g0.7g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g35g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g2267kcal126.8g51.6g169.8g11g
Valittu annoskoko1070g1133kcal63.4g25.8g84.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna535g567kcal31.7g12.9g42.5g2.8g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390