Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g375g1013kcal65.6g0g82.5g0g
Sipuli 173g52kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g27g84kcal4.6g14.6g0.8g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g2720kcal152.2g62.4g203.2g13.4g
Valittu annoskoko1284g1360kcal76.1g31.2g101.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna642g680kcal38.1g15.6g50.8g3.4g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390