Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g438g1181kcal76.6g0g96.3g0g
Sipuli 201g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g61g45kcal2.8g7.9g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g32g98kcal5.4g17g0.9g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g3173kcal177.6g72.6g237.2g15.6g
Valittu annoskoko1498g1587kcal88.8g36.3g118.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna749g793kcal44.4g18.2g59.3g3.9g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390