Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g500g1350kcal87.5g0g110g0g
Sipuli 230g70kcal2.9g11g0.5g3.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g36g112kcal6.1g19.4g1g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g3627kcal202.8g82.8g271g18g
Valittu annoskoko1712g1813kcal101.4g41.4g135.5g9g
Annoskoko puolitettuna856g907kcal50.7g20.7g67.8g4.5g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390